Energielabel nodig bij nieuwbouw.

Nieuwe hypotheek regels
21 december 2012
Wat zijn de gevolgen van de nieuwe plannen voor woning kopers.
14 februari 2013

Energielabel nodig bij nieuwbouw.

35% van nieuwbouwwoningen haalt EPC niet!

 

Het blijkt dat veel woningen niet voldoen aan de voorschriften die gesteld zijn aan de mate van isolatie. Dit is te lezen op de site van  bouwwereld.nl. Er wordt gepleit voor het invoeren van een energielabel bij nieuwbouw woningen. Helaas is het energielabel voor bestaande bouw al geen doorslaand succes door falend beleid en andere factoren. Wanneer het energielabel nieuwbouw komt is de grote vraag.

Naast energielabels bestaande bouw kan MOB Consultancy bv. bij nieuwbouw ook opleveringen / opleveringskeuringen verzorgen. Betreft het een woning in een appartementencomplex is het aan te raden MOB Consultancy bv een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) te laten maken. Informeer via de site of bel naar 030 – 6940000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.