Vacuümglas isoleert beter dan triple glas

84 miljoen euro extra beschikbaar voor isoleren huis
19 augustus 2019
Prijsrecord woningmarkt.
30 augustus 2021

Vacuümglas isoleert beter dan triple glas

Er is een nieuw soort vacuüm glas met een super isolatiewaarde. Het glas is dun en licht past in bestaande ramen en deuren. Lees verder in een artikel van Bouwwereld. Klik hier om door verwezen te worden.

Koopt u een huis laat ons dan een aankoopkeuring doen met eventueel verbeter adviezen. Misschien is dit een goedkope(re) oplossing om uw woning te verduurzamen en te verbeteren. Let wel op dat de aansluitingen tussen de ramen en deuren ook goed zijn afgedicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.