Nieuwe diensten en paketten

Geen kvk voor de V.v.E.
15 november 2011
Voorkom ontbinding op technische staat na bouwkundige keuring!
7 juni 2012

Nieuwe diensten en paketten

Speciaal voor makelaars en verkopers heeft M.O.B. Consultancy bv nu verkooptools gecombineerd interessante pakketten. Goede complete combinaties met een  gunstige prijsstelling om de te verkopen woning goed, professioneel en duidelijk (op internet) te kunnen presenteren.

Zo hebben we bijvoorbeeld een compleet pakket met foto’s ten behoeve van verkoop, een bouwtechnische keuring, een meetcertificaat (NEN 2580),  plattegronden en een energielabel. Ook zijn er natuurlijk deelpakketten te koop. Bijvoorbeeld een verkoopkeuring met een energielabel. Of een bouwkundige keuring met een meetcertificaat.

Naast het prijsvoordeel heeft het afnemen van een pakket bij M.O.B. Consultancy bv nog een groot voordeel. Met een telefoontje of e-mail is de bouwkundig inspecteur, de fotograaf en en EPA-adviseur geregeld. M.O.B. neemt u werk uit handen en door de combinatie scheelt het u tijd.

Bel MOB030 – 6940000voor een vrijblijvende afspraak voor verdere toelichting of stuur een email. U mag natuurlijk ook bellen met een afspraak voor het uitvoeren van een (compleet) pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.