Blijkt bij een bouwkundige keuring dat de vloer van de begane grond is aangetast?

Meten is weten
21 maart 2013
Vertrouwen in de woningmarkt sterkst gestegen sinds 2004.
29 mei 2013

Blijkt bij een bouwkundige keuring dat de vloer van de begane grond is aangetast?

Na een aankoopkeuring, of een verkoopkeuring van uw woning of de door u beoogde woning blijkt de vloer van de begane grond zwaar te zijn aangetast door houtrot. De bouwtechnische of bouwkundige keuring was dus erg belangrijk. Aantastingen van begane grond vloeren komen redelijk vaak voor, het kan zelfs zijn dat er in relatief nieuwe vloeren aantastingen worden aangetroffen. Dit is mogelijk het gevolg van het niet verrichten van alle noodzakelijke bewerkingen tijdens en na het vervangen van de vloer. Niet gezorgd voor voldoende ventilatie, de schimmels niet bestreden, het afval niet voldoende verwijderd enzovoort.  Soms kan er ook niet aan een van deze voorwaarde worden voldaan, ten minste niet tegen “normale kosten”. Om problemen in het vervolg voor te zijn werd er daarom vaak gekozen voor een betonnen vloer. Het grootste nadeel van deze vloeren was het gewicht tijdens het aanbrengen. Een onverantwoord gesjouw! VBI beton heeft hier nu een oplossing voor ontwikkeld. Lees verder op de site van VBI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.