Fors meer woningverkopen dit jaar’

Prijzen koopwoningen blijven stijgen
24 augustus 2015
Record aantal woningen verkocht.
31 maart 2016

Fors meer woningverkopen dit jaar’

AMSTERDAM – De verkoop van woningen valt dit jaar fors hoger uit dan eerder was voorzien. Dat stelt ABN AMRO in een maandag verschenen rapport over de huizenmarkt. Zoals te lezen is in dit artikel op Bouwformatie.nl

Ook bij een drukke markt soms met enige druk op de besluitvorming bij het kopen van een woning is het belang dat u een gedegen onderzoek naar de bouwkundige staat van de woning doet. Dit doet u met een keuring van MOB Consultancy Westbroek. Na de inspectie volgt een duidelijk rapport met fotos, uitleg en een indicatie van de hoogte van de herstelkosten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.