Record aantal woningen verkocht.

Fors meer woningverkopen dit jaar’
6 oktober 2015
Veel meer huizen verkocht
18 april 2016

Record aantal woningen verkocht.

Het economisch bureau van de ABN AMRO verwacht dat er in 2017 weer net zoveel woningen worden verkocht als in 2006. Zoals te lezen is in dit artikel van de woningmarktmonitor van de ABN AMRO. Maar ook bij deze enorme stijging en soms overspannen markt is het van belang goed te weten wat er gekocht wordt. Een belangrijk onderdeel om een goede en gefundeerde beslissing te maken is het laten doen van een bouwkundige keuring,  door MOB Consultancy Westbroek B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.