Recordaantal huizen verkocht in derde kwartaal

Het fundahuis
27 januari 2017
Huizen bevatten gemiddeld meer dan honderd soorten beestjes
14 november 2017

Recordaantal huizen verkocht in derde kwartaal

Er wisselen steeds meer huizen van eigenaar, er is veel vraag en weinig aanbod. Met name in de regios waar MOB Consultancy Westbroek b.v. actief is. Zoals als te lezen is in een artikel van nu.nl. De regionale verschillen nemen toe. Toch blijft het in deze oververhitte markt in onze regio belangrijk zeker te zijn van de kwaliteit van de woning. Meer zekerheid kun je krijgen door middel van een aankoopkeuring van MOB Consultancy Westbroek B.V. De investeringen worden steeds groter, het belang van een inspectie wordt dus eigenlijk ook steeds groter. Zijn jullie bezig een woning te kopen bel 0346 215215 en maak een afspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.