MOB Consultancy Westbroek aangesloten bij Vakkundig Gekeurd.

Huis verkopen? Zó pak je dat aan!
26 juli 2018
Waarom een bouwkundige inspectie?
5 februari 2019

MOB Consultancy Westbroek aangesloten bij Vakkundig Gekeurd.

Sinds 6 november is MOB lid van “Vakkundig Gekeurd“. Vakkundig gekeurd is het keurmerk dat erkende/aangesloten bouwkundige keurders mogen voeren. Deze bedrijven zijn aangesloten bij de Stichting Nationaal Keurmerk Bouwkundig Keurders (Stichting NKBK).  Alleen keuringsbedrijven die aan de toetsingsvoorwaarden voldoen (bij toetreden en tussentijdse controle), komen in aanmerking voor het keurmerk. Bel voor een afspraak 0346 215215 of mail advies@mob.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.