Klaag op tijd of voorkom problemen door een aankoopkeuring of een verkoopkeuring.

Voorkom ontbinding op technische staat na bouwkundige keuring!
7 juni 2012
Hypotheekgarantie is verlaagd.
17 juli 2012

Klaag op tijd of voorkom problemen door een aankoopkeuring of een verkoopkeuring.

Soms maanden nadat u ingetrokken bent in uw gekochte koopwoning, ontdekt u dat er zaken niet kloppen, althans niet zoals u dacht. U dient binnen “bekwame tijd” te klagen. Zoals te lezen is in bijgevoegd artikel uit de Telegraaf.

Nog beter is het MOB Consultancy Westbroek B.V. als verkoper of als koper een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren. De voor deskundige zichtbare problemen worden dan helder in een uitgebreid rapport voorzien van kleurenfoto’s  aan u ter beschikking gesteld. Een kleine investering die veel problemen en onnodige kosten kan voorkomen. Zodat als aspirant kopers bij het bezichtigen van uw woning alle voor ons zichtbare  gebreken kunnen kennen.

 

telegraaf 3 juli 2012

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.